02-09-2019 Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

 

Per 2 september 2019 is de Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) weer beschikbaar. Voorwaarden zijn o.a. dat u eigenaar èn bewoner van de woning moet zijn en dat er minimaal 2 grote isolerende maatregelen genomen moeten worden. Er worden voorwaarden gesteld aan de te behalen isolatiewaarde en aan het minimale te isoleren oppervlak per type woning.

 

Het subsidiebedrag is maximaal € 10.000.Naast de 2 isolerende maatregelen kunt u ook subsidie aanvragen voor aanvullende energie-besparende maatregelen. Èn een bonusbedrag van € 4.000 boven op de subsidie voor de losse maatregelen als u een zeer energiezuinig pakket (ZEP) aanbrengt. De subsidie voor het zeer energiezuinig pakket bedraagt maximaal € 15.000, inclusief het bonusbedrag.

 

De eigenaar kan de subsidie achteraf aanvragen.Voor meer informatie zie de site www.rvo.nl/subsidies-regelingen/seeh.« Terug naar het nieuws overzicht
24-09-2019 ZuinigWonen start met geven cursus Westerveldse Energiecoach aan huis

ZuinigWonen start met geven cursuse Westerveldse Energiecoach aan huis. 

In navolging van de Drentse Energiecoaches gaat ZuinigWonen ook 10 vrijwilligers uit de gemeente Westerveld opleiden tot Westerveldse Energiecoach aan huis. Het is een initiatief van energiecoöperatie Westerveld en de gemeente Westerveld.

Het betreft dezelfde cursus als de provinciale cursus.

Lees meer »