Welkom bij ZuinigWonen

JA!!!! U wilt een lagere energierekening. Het verlagen van uw energierekening cq. uw energieverbruik door energie te besparen is gemakkelijk als je weet waarop je moet letten. Maar…..

Er is te veel informatie op het internet te vinden en deze informatie is niet altijd even duidelijk. U ziet door alle informatie door de bomen het bos niet meer. U weet niet waar u moet beginnen.

U bent bang dat u door het treffen van energiebesparende maatregelen luxe en comfort verliest. U wilt niet inboeten op luxe en comfort.

U wilt gebruik maken van alle financiële regelingen die er zijn, maar u bent niet goed op de hoogte van de eisen die gesteld worden in deze regelingen.

U krijgt van de uitvoerende bedrijven geen onafhankelijk advies . Door de verkooppraatjes van de bedrijven weet u niet goed wat daarvan waar is en of de aangeboden oplossing inderdaad de beste oplossing is Daarom komt u niet verder.

U heeft vraagtekens bij het resultaat van de energiebesparende maatregelen. Door het horen van de mooie verhalen om u heen, weet u niet goed wat de maatregelen op termijn opleveren. Daarom komt u niet verder.

Om het doel van een lage energierekening te bereiken kan ZuinigWonen voor u uitzoeken wat de beste mogelijkheden zijn voor uw woning. ZuinigWonen is daarbij onafhankelijk in haar adviezen en kan u begeleiden bij het hele traject van uw woning energiezuiniger te maken. Tevens is ZuinigWonen op de hoogte van alle financiële regelingen, zoals subsidies en duurzaamheidsleningen.

Dus, wat doet ZuinigWonen? ZuinigWonen steekt energie in een lage energierekening voor iedereen!

 

ZuinigWonen staat voor:
 • Professioneel en kwaliteit
  We werken met vakbekwame adviseurs, die jaren ervaring hebben in dit vak en begrijpelijke adviezen geven.
 • Persoonlijk contact en advies
  Eén van onze adviseurs is uw aanspreekpunt tijdens alle fasen in het besparingstraject.
 • Een passende oplossing
  We streven naar de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.
 • Samenwerken
  Alleen samen met u kunnen we een goed advies opstellen, samen met onze regionale partners kunnen we een goed advies uitvoeren.
 • Afspraak is afspraak

 

24-09-2019 ZuinigWonen start met geven cursus Westerveldse Energiecoach aan huis

ZuinigWonen start met geven cursuse Westerveldse Energiecoach aan huis. 

In navolging van de Drentse Energiecoaches gaat ZuinigWonen ook 10 vrijwilligers uit de gemeente Westerveld opleiden tot Westerveldse Energiecoach aan huis. Het is een initiatief van energiecoöperatie Westerveld en de gemeente Westerveld.

Het betreft dezelfde cursus als de provinciale cursus.

Lees meer »