01-01-2017 Gratis energieadvies kortingsbon gemeente Aa en Hunze en Assen

Gratis energieadvies met kortingsbon van gemeente Aa en Hunze en gemeente Assen.

Ten eerste kost u het energieadvies met de kortingsbon van de gemeente Aa en Hunze en Assen bij ZuinigWonen niets. ZuinigWonen levert de kortingsbon ter waarde van € 250 bij de desbetreffende gemeente in en zij betalen ZuinigWonen die € 250 voor het geven van het energieadvies.

Ten tweede is het energieadvies dat ZuinigWonen geeft een uitgebreid energieadvies, het zogenaamde Energie Zuinig Wonen advies . ZuinigWonen kijkt welke bouwkundige – en installatietechnische maatregelen in uw woning nog mogelijk zijn om energie te besparen. Dus, ZuinigWonen gaat kijken naar de constructies van de woning (vloer, gevel, dak en ramen in huis) en de installatie (HR-ketel) in huis. En vervolgens gaat ZuinigWonen de energieprestatie van de woning uitrekenen, zodat het rekenprogramma van elke energiebesparende maatregel de energiebesparing (in euro’s per jaar) kan uitrekenen. Tevens geeft ZuinigWonen een indicatie van de kosten per maatregel en welke subsidies evt. van toepassing zijn.

Het bezoek aan uw woning duurt ca. 2-2½ uur, omdat ZuinigWonen gelijk bij u thuis ook de berekening doet. Omdat ZuinigWonen de berekening bij u thuis doet kan ZuinigWonen u ook gelijk de resultaten laten zien en samen met u bespreken. ZuinigWonen hoeft dus later niet terug te komen om de resultaten met u te bespreken. ZuinigWonen doet dit tegelijk in één bezoek. Vervolgens krijgt u van ZuinigWonen binnen een week een uitgebreid rapport, waarin alles nog een keer weer staat wat er is besproken.

Wilt u een gratis energieadvies van ZuinigWonen dat kunt u zich via het contactformulier aanmelden door Energie Zuinig Wonen advies aan te vinken.« Terug naar het nieuws overzicht
01-10-2017 workshop Energie Neutraal Wonen in Drenthe

NIEUWS!! NIEUWS!! NIEUWS!!

ZuinigWonen start met het geven van de workshop ‘Energie Neutraal Wonen in Drenthe’. Anita Speelman, energieadviseur van ZuinigWonen uit Aalden, woont zelf sinds 2 jaar energieneutraal in hun nieuwe woning en wil graag woningeigenaren inspireren en stimuleren om de route naar energieneutraal wonen te gaan volgen. Dit kunnen woningeigenaren zijn van bestaande woningen of woningeigenaren, die van plan zijn om een nieuwe woning te gaan bouwen. Lees meer »