01-10-2017 workshop Energie Neutraal Wonen in Drenthe

NIEUWS!! NIEUWS!! NIEUWS!!

ZuinigWonen start met het geven van de workshop ‘Energie Neutraal Wonen in Drenthe’. Anita Speelman, energieadviseur van ZuinigWonen uit Aalden, woont zelf sinds 2 jaar energieneutraal in hun nieuwe woning en wil graag woningeigenaren inspireren en stimuleren om de route naar energieneutraal wonen te gaan volgen. Dit kunnen woningeigenaren zijn van bestaande woningen of woningeigenaren, die van plan zijn om een nieuwe woning te gaan bouwen.

Uit ervaring weet Anita Speelman dat energieneutraal wonen een andere manier van denken vergt. De woningeigenaar moet leren een knop om te zetten. Daarom heeft ZuinigWonen een nieuwe unieke methode ontwikkeld en verwerkt in de workshop ‘Energie Neutraal Wonen in Drenthe’.

In de workshop gaan de woningeigenaren zelf aan de slag met het maken van een plan van aanpak, waarin ze zelf hun eigen tempo bepalen op weg naar het einddoel: wonen zonder energierekening! Belangrijk hierbij is om aandacht te besteden aan de woningeigenaren zelf en hun energiegedrag in de woning. Wij vinden namelijk dat de woning èn de installatie goed moet passen bij de woningeigenaren en hun energiegedrag.

Immers, de woning is niet energieneutraal, maar de mensen wonen energieneutraal in hun woning!

01-10-2017 workshop Energie Neutraal Wonen in Drenthe

NIEUWS!! NIEUWS!! NIEUWS!!

ZuinigWonen start met het geven van de workshop ‘Energie Neutraal Wonen in Drenthe’. Anita Speelman, energieadviseur van ZuinigWonen uit Aalden, woont zelf sinds 2 jaar energieneutraal in hun nieuwe woning en wil graag woningeigenaren inspireren en stimuleren om de route naar energieneutraal wonen te gaan volgen. Dit kunnen woningeigenaren zijn van bestaande woningen of woningeigenaren, die van plan zijn om een nieuwe woning te gaan bouwen. Lees meer »